Publiserv ar vrea sa faca lucrari prin Piatra- Neamt, dar nu mai face fata. Printr-o  cerere adresata primariei, solicita aprobarea consiliului local pentru a putea subcontracta lucrarile de reparatii catre firme private, adica patronilor cei rai, acuzati anul trecut ca au capusat societatea primariei.

Cererea este motivata de faptul ca lucrarile sunt grele iar angajati putini, deci in atari conditii, termenele de finalizare nu vor putea fi respectate: ”Intrucat efectivul de personal al Publiserv SA si complexitatea unor lucrari nu permit incadrarea in termenele de executie solicitate de Primaria Piatra Neamt, va propunem spre analiza si aprobare ca (…) o parte dintre lucrari sa fie subcontractate unor societati de specialitate.

Loading...

Aceste lucrari reprezinta: intretinere, reparatii si amenajari spatii de joaca, montare si reparatii mobilier stradal, amenajari de trotuare si alei acces prin montare de borduri si pavele si lucrari de terasamente si balastari drumuri”, se arata in cererea Publiserv.

Anul trecut, conducerea Publiserv spunea ca nu mai este nevoie ca lucrarile din oras sa fie subcontractate firmelor private, pentru ca societatea se va descurca singura. Publiserv are aproximativ 100 de angajati, din care jumatate sunt personal TESA.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca din cauza domnului Ciobanu, au plecat foarte multi angajati, normal ca nu are cu cine sa lucreze. Si chiar de ar avea, fiind angajati fara experienta, lucrarile merg de 10 ori mai greu.

LĂSAȚI UN MESAJ