*Angajatorul german oferă salarii atractive, prime de concediu și de Crăciun, precum și plata pentru transportul la serviciu, și bani pentru mâncare *În plus, se beneficiază de consiliere permanentă în vederea integrării la locul de muncă și sprijin pentru găsirea unei locuințe

În timp ce în România, unii patroni oferă salarii de mizerie și condiții precare de lucru, în Germania angajatorii nu mai știu cum să atragă forța de muncă, prin tot felul de avantaje.

E și cazul ultimelor oferte EURES pentru România. Firma Acrobat GmbH Personaldienstleistungen, ca reprezentant al angajatorului german, are de lucru în următoarele ocupații: personal pentru curățenie, operator mașină de prelucrat plastic sau cauciuc, muncitor necalificat la prelucrarea plasticului și mecanic industrial. În toate aceste cazuri se cere vorbirea limbii germane și experiență în domeniu. Salariile vor fi în funcție de experiență profesională. Contractul de muncă se va semna pentru o perioadă nedeterminată, dar cu perioadă de probă. Programul va fi cu normă întreagă, respectiv 35 de ore pe săptămână.

Se oferă prime de concediu și de Crăciun, precum și plata pentru transportul la serviciu și bani pentru mâncare. De asemenea, se beneficiază de consiliere permanentă în vederea integrării la locul de muncă și sprijin pentru găsirea unei locuințe.

Se transmite C.V-ul (cu fotografie) doar în limba germană (Lebenslauf), la adresa de e-mail: zlippai@acrobat-personal.de, în atenția dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea „Reinigungskraft“, și doar pentru monitorizare (fără răspuns),  la adresa de e-mail: buc_eures@buc.anofm.ro.

Termenul limită de depunere a CV-urilor este data de 30 noiembrie 2015. Mai multe informații se pot obține sunând la următorul număr de telefon: 021 3165508.

V. Andries

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.