Agentia Nationala de Integritate a facut public inca un lot de alesi locali aflati in stare incompatibilitate. Printre ei se regaseste si un consilier local din Neamt, mai exact din comuna Petricani.

NECHIFOR DUMITRU, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Petricani, județul Neamț INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 04 iulie 2012-16 august 2012, întrucât a deținut simultan calităţile de consilier local şi consilier personal al primarului comunei Petricani, județul Neamț, încălcând, astfel, dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Nechifor Dumitru nu a depus la dosarul de evaluare niciun punct de vedere in apararea sa.

”Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.ROMAN DUMITRU, STROE GHEORGHE, DUMITRU BEBE şi NECHIFOR DUMITRU nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se mai arata in comunicatul ANI.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.