Craterul Apaserv din buricul orasului Piatra- Neamt implineste o luna peste cateva zile, pe 13 decembrie si are toate sansele sa îl prinda si anul viitor, tot acolo, la doi pasi de Curtea Domneasca, cel mai important obiectiv turistic din Piatra Neamt, unde se va desfasura si Targul de Craciun.

Creatie marca Apaserv, craterul a fost sapat pe 13 noiembrie si… asa a ramas, chiar daca in jurul lui, asfaltul ramas intreg da semne clare ca incepe sa crape pe toata latimea drumului.

Pe 16 noiembrie, dupa articolul tvmneamt.ro Craterul prostiei, incompetenței și nesimțirii Apaserv, Apaserv anunța ca pana pe 1 decembrie, lucrarile vor fi gata. Suntem în 5 decembrie, si craterul este tot la locul lui, fara sa-l deranjeze nimeni.

De la Publiserv ni s-a transmis ca astazi dimineata s-a primit un telefon de la Apaserv, prin care s-a comunicat ca in urmatoarele zile se va turna un planseu de beton, apoi se va transmite catre Publiserv o comanda pentru asfaltare. Numai ca planseul de beton care se va turna in groapa, are nevoie de vreo saptamana sa se intareasca, abia apoi se va putea acoperi craterul, iar Publiserv se va putea pregati de asfaltare. Daca va permite vremea. Deci ramane cum am vorbit, Apaserv, precizări despre craterul de la Curtea Domnească. La anu` și la mulți ani!

Pe directorul Apaserv Vlad Angheluta nu l-am mai deranjat si astazi sa-l intrebam despre cand si cum va disparea ditamai groapa din buricul targului, pentru ca inca așteptam sa ne dea un raspuns dupa convorbirea telefonica de ieri dimineata, cand l-am intrebat cine a facut pationar in intersectia de la Bradet (Vezi AICI Dorel de la Apaserv a facut patinoar într-o intersecție din Piatra Neamț)

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.