COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., cu sediul în bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București, organizează în perioada 01-15.11.2019 consultări publice în vederea finalizării Planurilor de acțiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier în localitățile traversate de drumurile naționale care au înregistrat un trafic mai mare de 3 milioane treceri de autovehicule, în conformitate cu prevederile legii nr. 121/2019 privind evaluarea și gestionarea zgomotului ambient.

Propunerile de Planuri de acțiune și hărțile de zgomot pot fi consultate la adresele de internet: http://www.cnadnr.ro/ro/transparenta/e-cerere/accesul-la-informatiile-de-interes-public/harti-strategice-de-zgomot și http://management-zgomot.cnadnr.ro.

Publicul interesat poate transmite comentarii/opinii/observații privind documentele menționate, în scris:

▪ la sediul CNAIR S.A. din București, bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, cod poștal 010873,

▪ prin fax la nr. 021.3120984 sau

▪ prin e-mail la adresa: management-zgomot@andnet.ro, până la data de 15.11.2019, ora 16:00.

1 COMENTARIU

  1. Și cu poluarea ce facem?
    După 30 de ani de incompetență, în care băieți deștepți au furat cât au putut din proiecte făcute anume pentru ei, apare ideea salvatoare! Și culmea, de la cine? De la o companie care nu a făcut nimic pentru plătitorii de taxe de drum. Plătim ca tâmpiții și avem cele mai proaste drumuri din Europa.
    Eu aș zice ca aceste genii (care vor să mai pape niște bani) să inventeze roata sau apa caldă pentru fiecare metru de autostradă sau de drum expres.
    Murim, incompetenților, murim din cauza poluării de toate felurile, a infrastructurii dezastruoase și a inconștienței voastre pentru că n-ați fost în stare decât să furați. Și da, muriți și voi, cei cu salarii babane primite din pușculița pe care scrie ”aici sunt banii dumneavoastră”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.