Primaria Piatra- Neamt a emis in urma cu scurt timp un comunicat de presa in care primarul Chitic anunta ca redeschiderea Pietei Centrale a intrat in linie dreapta si pana cel tarziu la sfarsitul lunii noiembrie ea va deveni functionala.

El a convocat un prim comandament in care s-au analizat toate aspectele care trebuie indeplinite pentru a duce totul la bun sfarsit. Miercuri va fi convocata o noua sedinta de CL in care se va supune aprobarii organigrama completată a noului compartiment din cadrul primariei, care se va ocupa de administrarea obiectivului.

Comunicat Primaria Piatra- Neamt:

După Hotărârea Consiliului Local Piatra-Neamț de vineri, 06 octombrie, în care s-a aprobat că Piața Centrală ar putea fi administrată de Primăria Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic a convocat un prim comandament cu toți factorii responsabili pentru deschiderea obiectivului. S-au identificat toate aspectele care trebuie rezolvate în vederea deschiderii cât mai rapide a pieței. Au fost stabilite persoanele responsabile cărora li s-au dat sarcini precise și termene de realizare.

„Piața Centrală trebuie deschisă cât mai repede. Trebuie renunțat la orgolii și ambiții politice pentru a oferi pietrenilor piața în cel mai scurt timp. Am stabilit o echipă care să pună în practică tot ceea ce este necesar în vederea deschiderii pieței, le-am stabilit atribuțiuni și termene de îndeplinire. Voi coordona personal această echipă și le-am cerut să mă informeze zilnic în legătură cu pașii făcuți. Solicit și consilierilor locali să se implice total în acțiunea de deschidere a pieței și îi invit să facă parte din comisia care se va ocupa de repartizarea spațiilor către comercianți”  a declarat primarul Dragoș Chitic.

După ședință a urmat o deplasare a echipei desemnate împreună cu primarul Dragoș Chitic și viceprimarul Bogdan Gavrilescu la Piața Centrală pentru a stabili la fața locului toate detaliile astfel încât piața să poată fi deschisă la sfârșitul lunii noiembrie.

Primarul municipiului Piatra-Neamț a convocat deja pentru miercuri, 11 octombrie, o ședință de Consiliu Local pentru a supune aprobării organigrama completată cu noul compartiment ce se va ocupa de administrarea obiectivului, alte câteva elemente organizatorice și pentru a bugeta sumele necesare pentru ca piața să poată funcționa. De asemenea, va organiza la începutul săptămânii viitoare o întâlnire cu toți consilierii locali pentru a dezbate Regulamentul de Organizare și Funcționare a Pieței Centrale.

Vor fi organizate periodic comandamente de lucru și vom informa permanent cetățenii orașului despre pașii făcuți în vederea deschiderii Pieței Centrale. ”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.