În dimineața zilei de 05 octombrie 2023 un incident neplăcut a avut loc la  stația  Mol  de distribuție carburanți din municipiul Roman (Bulevardul Roman Mușat 21) , unde mai multi consumatori au alimentat mașinile cu apă în loc de combustibil.

Comisariatul Județean pentru Protectia Consmatorilor (CJPC) Neamț a demarat o acțiune operativă de control pentru a evalua amploarea situației și a identifica cauzele care au condus la acest incident.

Vlad Ciurea Comisar Sef Adjunct: ,,Am solicitat documentele și procedurile care stau la baza activității de comercializare a carburanților pentru a stabili circumstanțele care au cauzat acest incident și pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător. Rezultatele investigației vor fi făcute publice în cel mai scurt timp, cu transparență și responsabilitate  reflectând dedicarea CJPC Neamț de a servi interesele consumatorilor și de a menține standardele de securitate și calitate prevăzute de legislația din domeniul protecției consumatorilor.

Implicarea rapidă și eficientă a CJPC Neamt demonstrează angajamentul continuu al instituțiilor statului în protejarea drepturilor consumatorilor și asigurarea unui mediu de afaceri corect și deschis în relația cu consumatorii.

Vă garantăm că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor supraveghează permanent piaţa şi se asigură de respectarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor.

sursa: Protecția Consumatorilor Neamț

Actualizare- 7 octombrie: Reacția Mol România:

Apă în loc de motorină și benzină- Precizările Mol România

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.