Apaserv anunță întreruperea furnizării apei timp de 24 de ore începând din noaptea de duminică spre luni, în mare parte din Piatra Neamț, Roznov și în 3 comune.

Anunț Apaserv: Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA in calitate de executat și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă începând din data de 29.01.2024, ora 03.00 pana la data de 30.01.2024, ora 03.00.

Vor fi afectați utilizatorii din zonele: aval de pârâu Cuejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare și Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț din Municipiul Piatra Neamț.

– Comuna Dumbrava Roșie
– Comuna Săvinești
– Oraș Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici)
– Comuna Zănești (nu vor fi afectați utilizatorii din Sat Traian)

Nu va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la Spitalul Județean Neamț.

Furnizarea apei potabile va fi reluată în data de 30.01.2024, în jurul orei 03.00, urmând ca în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă, până cel târziu la orele 12.00.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.