In timp ce Ionel Arsene a castigat un al doilea mandat de presedinte al CJ Neamt, laudandu-se ca a dezvoltat si continua sa dezvolte judetul Neamt, Apaserv, compania pe care o are in subordine si la care a schimbat directorii ca pe șosete (directorul actual a fost luat din firma ”cumatrului” Ginel Vlasie) pare înlemnită în vremuri demult apuse, de dinainte chiar de Revolutia din `89.

Prefectul George Lazar a prezentat astazi intr-o conferinta de presa, un document ce pare redactat la masina de scris, plin de agramatisme. El a aratat presei documentul primit la Prefectura, dupa ce a fost intrebat cum este posibil ca la Apaserv, sa-si desfasoare activitatea in posturi cheie pensionari ajunsi la varste la care abia se mai tin pe picioare sau care nu stiu sa deschida un mail. ”O sa va prezint si forma scriptica, asa cum Apaserv ne-a trimis spre informare faptul ca urmeaza sa opreasca apa pentru zilele de 6 si 7 octombrie  si o sa vedeti si o sa aveti o surpriza, ca aceasta nota, asa cum a fost ea remisa catre noi, este practic batuta la masina. Si o sa v-o arat fizic si o sa v-o punem la dispozitie si in format electronic. Zici ca acolo lucrurile s-au oprit undeva in timp, dar nu in timpul anului 2020, ci cred ca acum 20-30 de ani in urma, in timpul anilor `89- `90”, a spus prefectul Lazar.

Astazi, Apaserv, compania de la care nemtenii asteapta de ani de zile sa se reformeze si sa se modernizeze, tocmai a anuntat ca lasa fara apa peste 100.000 de nemteni din Piatra Neamt si din 4 comune. In localitatile respective au fost suspendate si cursurile scolare, pentru ca in lipsa apei nu se pot asigura conditiile minime de igiena, impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Iata documentul Apaserv in format foto, iar mai jos, acelasi document, in format PDF:

 

POAD__000479 (1)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.