Apaserv are umor. Mult umor. In timp ce arunca cu bani in propaganda de partid PSD-Arsene, compania din subordinea CJ Neamt face apel la populatie sa foloseasca apa in mod rational. Motivul? Sau motivele? Pandemia de coronavirus si temperaturi ridicate ce vor urma in urmatoarea perioada, desi in judetul Neamt nu este deșert, ci zona de munte si ploua de vreo doua luni de zile. ”Având în vedere contextul epidemiologic actual al pandemiei de Coronavirus – COVID – 19, cât și temperaturile ridicate din următoarea perioadă, factori ce favorizează creșterea consumului de apă, Compania Județeană ApaServ S.A. face apel către toți beneficiarii serviciului să folosească în mod rațional apa potabilă din rețeaua publică doar pentru consumul menajer, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigații sau alte activități gospodărești (udatul gazonului, spălatul trotuarelor/aleilor, etc.), astfel încât furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă să se realizeze în condiții optime pentru toți beneficiarii serviciului”, anunta Apaserv.

Totodata, desi are pierderi enorme, estimate undeva la 70% si practica cele mai mari tarife din țară, Apaserv tine o prelegere si despre ce reprezinta apa pentru oameni. ”Reiterăm faptul că apa nu este un produs comercial, ci un bun comun și o resursă limitată care trebuie protejată și utilizată într-un mod sustenabil, atât din punctul de vedere al calității, cât și al cantității”, mai transmit comunicatorii Apaserv.

Tvmneamt a publicat ieri un articol in care aratam cum Apaserv a incheiat un contract cu firma unui pretins ziarist, proprietar de site de propaganda PSD-Arsene (ziarpiatraneamt.ro), in valoare de peste 10.000 de euro (din banii abonatilor) pentru ”optimizare pagina de socializare”.

De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.