Apaserv, probabil cea mai detestată companie din câte au existat vreodată în județul Neamț, a încercat să-și mai coafeze un pic imaginea (pentru care nu demult a plătit 10.000 de euro unui site de propagandă PSD), transmițând pe facebook abonaților, “Crăciun fericit!”, mesajul fiind însoțit de o imagine-felicitare, înfățișând o picătură de apă personificată cu o față fericită și cu o scufie de Moș Craciun pe cap.

Răspunsurile nemțenilor la postarea Apaserv (companie controlată de CJ Neamț), nu s-au lăsat prea mult așteptate și nu mai au nevoie de niciun comentariu:

Ana Olteanu Respectați fisa postului și la treabă, nu v-ar fi rușine, nesimțiților cu bătaia de joc, ce faceți? Bagati-va felicitările undeva….

Iustin Sabin Mai aveti tupeul sa faceti urari? Nesimtitilor! In Ajun, cel putin, la Horia ati lasat apa 3 sferturi de ora. Astazi, de Craciun, eu sunt nespalata. Numai urari ” de bine” va zic si eu si consatenii mei! Incompetentilor! Mai vreti plata la timp?

Constantin Ciobanu APASERV, să aveți pe masă de sărbători tot ce v-au băgat romașcanii în frigider de câte ori i-ați lăsat fără apă.

Aurelia Tamba Cand rezolvați și restricțiile de apa, istetilor???

Cornelia Elena Baboi Să sperăm că va fi.. Și cu apă

Tereza Pricop Ne lasati si apa ca sa fie si fericit ?
Ion Poppescu Ureaza-i lui ma-ta fericirea asta, companie de rahat
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.