Apaserv o tine din avarie in avarie, asa cum si-a obisnuit abonatii de ani buni de zile. Compania Consiliului Judetean Neamt a anuntat in urma cu scurt timp, ca pentru remedierea unei defectiuni, opreste apa incepand cu ora 9, pe 11 strazi. Fara apa ramane si primaria, dar si Liceul Petru Rares.

Apaserv: Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 02.07.2020, în intervalul orar 09:00-14:00, în Municipiul Piatra Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: Ștefan cel Mare (inclusiv Primăria Piatra Neamț și Colegiul Național ”Petru Rareș”), Ion Creangă, Aleea Uranus, Crinului, Elena Cuza, I.L Caragiale, Codrului, Dr. Ernici, Baladei, Sportului și  Borzoghean.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.