Apaserv loveste din nou la Targu Neamt, unde opreste apa din aceasta seara pana cel putin maine seara, 27 noiembrie, la ora 19. Daca pana acum apaserv justifica intreruperile de apa din Targu Neamt ca fiind din cauza secetei, de acesta data, oprirea apei este din cauza unor ”manevre specifice”, dupa cum reiese din anuntul Apaserv: ”Având în vedere efectuarea unor manevre specifice la conducta de aducțiune din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a Orașului Tg. Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, existând în unele zone
și posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apa potabilă în Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi, 26.11.2020, ora 20,00, până vineri, 27.11.2020 ora 19,00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere! Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna laDispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.e”, informeaza Apaserv.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.