Apaserv, companie din subordinea CJ Neamț, anunță că lasă din nou fără apă tot orașul Roman, pe timp de noapte. Întreruperile sau furnizarea apei cu presiune redusă, vor dura cel puțin o săptămână. Cauza pentru care un oraș întreg rămâne zile la rând pe uscat, este aceeași pe care Apaserv o invocă de ani de zile: ”neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea…” Deși are bani pentru salarii nesimțite pentru toți sinecuriștii PSD și pentru armata de funcționari inutili din birouri, Apaserv nu a reușit să găsească bani pentru rezolvarea problemei cu rezervorul de apă, preferând ca în loc de soluții, să furnizeze periodic anunțuri de întrerupere a apei. Recent, Apaserv a pierdut un proiect cu fonduri UE în valoare de 300 de milioane de euro, bani cu care s-ar fi putut rezolva cea mai mare parte din disfuncționalități. Chiar și după acest megaeșesc, directorul companiei, protejat al lui Arsene- PSD, refuză să demisioneze.

Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman, în vederea refacerii rezervelor de apă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de
alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, în perioada
25.04.2023-02.05.2023 în intervalul orar 00.00-05.00
”, a anunțat Apaserv.

Ionut CORFU

Vezi si

De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Și mai auzim ceva de demisie? După ce harpa a luat locul lui sosetica zicea că face și drege .Acum e liniște. Pe țambal sta batistuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.