Compania de avarii Apaserv (i se mai spune si companie de furnizare a apei potabile), din subordinea CJ Neamt, are din nou (oare pentru a cata oara) probleme la conducta magistrala. Astfel, un cartier intreg din Piatra Neamt, Mărăței, ramane pe uscat incepand de maine dimineata (6 iulie) pana cel putin la miezul noptii aceleiasi zile. ”Pentru efectuarea unor intervenţii la conducta magistrală de aducțiune a apei potabile Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 06.07.2021, în intervalul orar 08.30-20.00 pentru utilizatorii din Cartierul Mărăţei din Municipiul Piatra Neamţ. Nu va fi afectat Spitalul Judeţean Neamţ.

Deși terminarea lucrărilor este estimată a se realiza în jurul orei 20.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor și a situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza în data de 06.07.2021 începând cu ora 24.00”, se arata intr-un anunt transmis de Apaserv.

De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.