Daca nu e seceta e avarie, daca nu e avarie e seceta, daca nu e seceta… a plouat prea mult si s-a tulburat apa. Oricum ar fi, Apaserv, compania din subordinea CJ Neamt, gaseste mereu un motiv de oprire a apei in mai toate locurile din judet.

Turbiditatea (apa tulbure) rezultata in urma ploilor, este motivul anuntat de Apaserv, pentru care toata comuna Pipirig ramane fara apa astazi, de la ora 10 la ora 24. Situatia respectiva nu este de ieri de azi in Pipirig, ci de ani de zile, insa nimeni nu se chinuie sa gaseasca o solutie pentru ca aceasta comuna sa nu mai ramana pe uscat zile intregi dupa fiecare ploaie.

Apaserv a transmis in aceasta dimineata nu mai putin de 5 anunturi de intrerupere a apei. Astflel, alte 3 comune si un oras sunt afectate, de data asta, din cauza veșnicelor avarii:

-Comuna Dumbrava Roșie, în intervalul orar 10.00-14.00. Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Zimbrului, Zăvoiului, Morii, Salcâmului, Baltagului

– Comuna Săvinești, în intervalul orar 10.00-16.00. Vor fi afectați utilizatorii din zona Colonie și de pe strada Grădinarilor

-Comuna Grumăzești, începând din data de 21.07.2021, de la ora 11.00 și până în data de 22.07.2021, ora 10.00. Vor fi afectaţi utilizatorii din satul Curchiștea

-Orașul Tg. Neamț, în intervalul orar 11.00-15.00. Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: 1 Mai, Ion Creangă, Aprodu Purice, Grădinilor, Griviței, Nemțișor

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Doamne, la cât de idioți sunt cei din AGA și CA + conducerea Apa Serv în frunte cu nea preșu’ Arsene(c), chiar mi-e dor de Ivanov și Dughir!! Sau de Penalti și gașca portocalie (era să spun “zurli”!).
  Cât tupeu mazac au pe ei neica nimeni ăștia de își bat joc de noi! Ar merita striviți ca niște gândaci de bucătărie!
  O seară frumoasă tuturor

 2. Da, sa ne gândim că e singura furnizoare care refuza contorizare individuala .
  La gaz ai, la curent ai, la tv cablu, telefonie mobila, la internet, la magazin, la bar, la unde mama naibii că nu îmi vine acum in minte, și la doamnele de pe centura, totul e individual la plată .
  Doar Haplea serv ăștia sunt stat în stat, și plătești la hurta .
  Sunt mana in mână cu toți babalâcii de la asociații care le fac jocurile și incarca încă o cantitate de apă pe deasupra a ceea ce arată contorii din ghene .
  Nicăieri în uniunea europeană nu exista asemenea bazaconii, sa deprinzi de doua contoare .unul în casă și încă unul în căminul blocului .
  La gaz și curent e cel mai corect, faci cont pe Eon pe telefon și te simti cu adevărat respectat .
  Vrei economie, dai termostatul la mai mic, sau pui becuri cu led .
  La urmașii comuniștilor de la apă și canalizare nu mere așa .
  Până când nu se știe, dar lumea ar trebui să înceapă să înțeleagă că nu are doar obligații ci și drepturi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.