Apaserv anunța in urma cu aproximativ 2 saptamani ca va furniza apa doar noaptea intr-un cartier din Targu Neamt, pentru ca este seceta. Astazi, compania cu monopol pe apa potabila din judetul Neamt, anunta ca se consuma prea multa apa, de aceea, abonatii din Targu Neamt si din 3 comune vor primi apa la ratie, existant chiar posibilitatea sa se opreasca furnizarea total.

Anunt Apaserv: ApaServ anunţă utilizatorii săi că, din cauza consumului mare de apă din această perioadă, în oraşul Târgu Neamţ şi comunele Bălţăteşti, Agapia şi Vânători Neamţ, în perioada 23.09.2019-30.09.2019 se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la sistarea totală.

Facem apel către toţi utilizatorii să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.