Anunt Apaserv: Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 09.06.2020, în intervalul orar 09:00-14:00, în Municipiul Piatra Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: Izvoare, Nordului, Banatului, Moldovei, Pescăruș, Mărăști, Terasei, Zefirului, Primăverii, Aurel Băeșu, Transilvaniei.

Tot pentru remedierea unei avarii, se intrerupe furnizărea serviciului de alimentare cu apa potabila si la Roznov, pe str. Tineretului, în intervalul orar 09:00-15:00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

tvmneamt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.