Apaserv, compania din subordinea lui Ionel Arsene, ”trosneste” zilnic zeci de mii de nemteni. Pentru maine si miercuri, a venit din nou randul pietrenilor si al locuitorilor din 4 comune, sa care apa cu ulcica, de pe unde pot. Compania anunta ca de marti dimineata pana miercuri la amiaza, apa va fi oprita in cea mai mare parte a orasului Piatra Neamt si in 4 comune. ”Compania Judeţeană Apa  Serv S.A. anunță beneficiarii săi că, pentru  realizarea unor lucrări de reparații la magistralele de aducțiune a apei, marți, 06.10.2020, se va furniza apă potabilă cu presiune redusă ajungând până la oprire totală în intervalul orar 04:00-20:00. 

 Vor fi  afectați utilizatorii din: 

– Comunele: Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistrița; 

 – Municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judeţean Neamţ şi a cartierelor Mărăței, Gara- Veche, 1 Mai, Speranța.

 Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20,00, moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare  a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia în data de miercuri, 07.10.2020, la orele 11,00. 

 Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile”, se arata in anuntul Apaserv.

Pentru astazi, Apaserv a mai anuntat sistarea furnizarii apei potabile, in Comuna Alexandru cel Bun, sat Vaduri, strada Şcolii si în Targu Neamt, unde vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Bd Ştefan cel Mare (de la intersecţie cu strada Veniamin Costache spre SOCAR), B.P. Haşdeu, Eternităţii, Sf. Lazăr, Gheorghe Asachi, Mihai Viteazu, fdt. Ceahlău, Libertăţii, Crizantemei, Castanilor, Daciei.

I.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.