Apaserv, companie aflata in subordinea CJ Neamt, la care baronul Ionel Arsene a numit director un angajat al firmei lui ”cumătru”, ”trosnește” din nou zeci de mii de nemteni, care vor ramane fara apa in plina pandemie, timp de aproape doua zile, marti si miercuri, 3-4 noiembrie.

Este vorba despre oprirea apei in Piatra- Neamt si in 4 comune. ”Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări la magistralele de aducţiune a apei, marţi 03.11.2020 se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge până la oprire totală, în intervalul orar 04,00-20,00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din:

– Comunele: Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistriţa

– Municipiul Piatra Neamţ cu excepţia Spitalului Judeţean Neamţ şi a cartierelor Mărăţei, Gara Veche, 1 Mai, Speranţa.

Deşi terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20:00 moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechillibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia miercuri, în data de 04.11.2020 la ora 14,00”, a anuntat astazi Apaserv.

Sloganul sub care Arsene indeamna nemtenii sa voteze la alegerile parlamentare, este ”Siguranța unui trai mai bun”. Compania pe care Arsene-PSD o controleaza de aproximativ 8 ani de zile, a ajuns sa opreasca apa zilnic, in zeci de localitati din Neamt.

(explicatie foto: imagine din timpul conferintei de presa de la Apaserv, in care Arsene l-a amenintat pe prefectul Lazar ca-l ”trosnesc de nu se vede” daca mai are curaj sa critice Apaserv)

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.