Actualizare stire 2: Primele imagini de la inundatiile de la Pipirig:

Actualizare stire 1: Vezi AICI- TRAFIC BLOCAT DE 2 ORE LA PIPIRIG. CEI DE LA DRUMURI NAȚIONALE N-AU REUȘIT SĂ AJUNGĂ CU UTILAJE

Galerie foto:

Stirea initiala: Apele revarsate incep sa faca din nou prapad in judetul Neamt. La aceasta ora, drumul national dintre Targu- Neamt si Poiana Largului este blocat din cauza aluviunilor aduse de torenti pe carosabil.  O informatie de ultima ora provenita de la IPJ Neamt arata ca s-a reusit deblocarea unui sens de mers si se circula cu dificultate. In cel putin alte 3 locuri de pe DN-ul din comuna Pipirig au fost semnalate aluviuni aduse de pe versanti si  este posibil sa fie blocat traficul rutier.

Tot la Pipirig sunt inundate aproximativ 150 de gospodarii din satele Stânca si Pâțâligeni, insa apa nu a juns in case cel putin deocamdata. In zona sunt mobilizati pompieri ISU, echipe de interventie de la primaria din comuna si de la Drumuri Nationale.

La Baltatesti a fost inundata o cladire a statiunii. Si la Roman se intervine la cel putin 4 curti inundate.

La aceasta ora, pompierii ISU intervin in comuna Margineni pentru cautarea unui barbat surprins de viitura formata pe doi torenti de pe un deal (Actualizare: Vezi AICI- Barbatul a fost gasit la aproximativ 1km de locul in care a fost luat de ape).

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.