In aceasta saptamana, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt intermediaza 396 de posturi vacante. Din acestea, cele mai multe se gasesc la Roman, respectiv 154.

Pentru pietreni, firmele ofera 150 de slujbe. Din pacate, persoanele cu studii superioare au libere doar 4 locuri, e vorba de un post de inginer topograf, manager achizitii si inca doua ca inginer macanic. La Targu Neamt, patronii pun la dispozitia somerilor 92 de locuri de munca.

La Roman, pe langa joburile deja „consacrate” au aparut noi posturi interesante, respectiv animator socioeducativ si evaluator proiecte. In afara de ele, cele mai multe ocupatii provin din industria confectiilor, e vorba de 75. Din acestea, 33 le revin confectionerilor, prelucratori in industria textila si 15 pentru confectioneri-asamblori articole din textile. Tot in acest domeniu, mai sunt libere 21 de posturi pentru muncitorii necalificati, si inca 4 pentru operatori confectioneri imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice. In plus, se mai gaseste un job de operator la masini de tricotat rectiliniu, la care se mai aduga cel de tehnician in industria textila. Si mecanicii de intretinere si reparatii au vacante 6 locuri. Acelasi numar de ocupatii il pot avea si primitorii-distribuitori de materiale si scule. Pentru tehnicienii in asigurarea calitatii, angajatorii au nevoie de 7 lucratori. Manipulantii de marfuri pot gasi de munca in 4 locuri, la fel si automatistii.

In rest, mai sunt libere aceste posturi:ajutor ospatar, bucatar, calcatoreasa lenjerie, camerista hotel, controlor calitate, excavatorist pentru excavatoare cu rotor de capacitate, femeie de serviciu, finisor-lacuitor lemn, inginer autoamatist, ingrijitor animale, mecanic agricol, patiser, pizzar, sortator produse si zidar.

Si la Targu Neamt, cele mai multe oferte de munca se gasesc in confectii, respectiv 55. Din acestea, 37 le revin muncitorilor necalificati din industria confectiilor si restul confectionerilor- asamblori articole din textile. Pentru ospatari, sunt libere 6 slujbe. Tot in aceasta perioada, 3 barmani isi pot depunce CV-urile pentru a se angaja. In plus, firmele mai cauta asistent farmacist, contabil, dulgher, farmacist, inginer cai ferate, drumuri si poduri, ingrijitor spatii hoteliere, lucrator comercial, mecanic auto, sudor si taietor silvic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.