Astazi la ora 9 a avut loc deschiderea oficiala a parcului de distractii acvatice de la Alexandru cel Bun, judetul Neamt, denumit Aqua Park Blue Eden. Parcul functioneaza de o saptamana, insa astazi a fost organizata o mica ceremonie cu taierea unei panglici tricolore de catre primarul Ion Rotaru, alaturi de prefectul Vasile Panaite si de cei doi vicepresedinti ai CJ Neamt, Ion Asaftei si Laurentiu Dulama.

Ambitioasa idee care unora li s-a parut de-a dreptul nebuneasca, este una care in mod evident va pune comuna Alexandru cel Bun pe harta turismului din Romania si va creste enorm potentialul economic al zonei. Deja mai multi operatori de turism din tara l-au contactat pe primarul Rotaru pentru oferte de colaborare. Aqua Park a costat 4,5 milioane de euro si a creat pana acum 60 de locuri de munca.

Locul este unul din care nu mai vrei sa pleci odata intrat, cu conditii si ambienta excelente: bazin de 350mp, bazine cu apa sarata (pentru tratamente balneare), bazin pentru copii, topogane, sauna uscata, sauna umeda, o mica salina, bai moderne, zona cu vestiare (aproape un etaj), zona cu uscatoare de par, restaurant, mai multe locuri cu sezlonguri, etc.

Totodata, au fost prevazute spatii pentru medici care vor sa deschida cabinete medicale in incinta, pentru tratamente de tip balnear, unul fiin deja functional.

Raportul calitate pret este si el unul cat se poate de bun: Adulti, 3 ore- 36 de lei, copiii sub 5 ani- gratis si copiii intre 5 si 15 ani au reducere 50%. Dupa ora 19, preturile scad la o treime.

Se pot face si abonamente, iar pentru cetatenii din comuna, pentru pensionari si pentru grupuri au fost create tarife speciale:

PENSIONARI CU PENSII PINA LA 1.000 LEI 1 0RA – 8 LEI

GRUPURI DE LA 10 PERSOANE ADULTE – 10 LEI /ORA

GRUPURI DE LA 10 PERS COPII DE LA 5 LA 15 ANI – 5 LEI /ORA

ABONAMENTE 10 INTRARI LUNA ADULTI – 3 0RE – 250 LEI ABONAMENTE 10 INTRARI COPII DE LA 5 LA 15 ANI 3 ore -125 LEI ABONAMENT 20 INTRARI ADULTI PE LUNA – 3 ORE – 400 LEI
ABONAMENT 20 INTRARI COPII 5 LA 15 ANI – 3 ORE – 200 LEI

PENSIONARI LUNI – VINERI INTRE ORELE 9,00 – 14,00 – 1 ORA – 8 LEI

CETATENI AI COMUNEI ADULTI – 3 ORE – 30 LEI
COPII DE LA 5 LA 15 ANI -3 0RE -15 LEI ORGANIZAM PETRECERI / ANIVERSARI SAU ALTE EVENIMENTE
ADULTI – 3 ORE – 30 LEI
COPII – 3 ORE – 15 LEI

Aqua Park Blue Eden a fost construit de o societate pe actiuni, din care face parte si Primaria Alexandru cel Bun, dar si Moldocor si alte firme care au contribuit financiar la realizarea constructiei. Una dintre sursele de finantare a fost si Banca Transilvania.

In prima zi de functionare, incasarile s-au ridicat la suma de 10.000 de lei.

Galerie FOTO:

2 COMENTARII

  1. O poza cu factura PACB către tvmneamt pentru serviciile de publicitate, pe cand? Nu de alta, dar cam grețos articolul. De la Piatra Neamț până la Bicaz Chei, 70 si ceva la suta din gospodării au wc in curte…evident aqua parc lipsea comunei ca in rest toate sunt “brici”.
    ADMIN: Un comentariu lipsit de cea mai elementara logica. In jurul unui astfel de obiectiv se poate dezvolta o comunitate intreaga si chiar mai mult decat atat. Si da, pentru ca o afacere sa devina una de succes, are prevazut in buget si un segment pentru publicitate. Daca ai WC-ul in curte, nu e vina nici a primarului de la Alexandru cel Bun, nici a prefectului de Mehedinti. Pune mana la munca, si fa-ti WC corespunzator! Intr-adevar, pe unii ii poate lua cu greata cand vad atata apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.