Tanarul care a intrat in casa peste o batrana de 87de ani pentru a o jefui, a fost plasat de judecatori în arest la domiciliu. ”Față de persoana în cauză, la data de 17 aprilie a.c., s-a luat măsura arestului la domiciliu  pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 87 de ani, din Târgu-Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Activitățile de cercetare și documentare desfășurate de polițiștii de investigații criminale au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr, de 18 ani, din Târgu-Neamț.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul stării de ebrietate, tânărul ar fi pătruns, prin forțarea sistemului de închidere a unei uși de acces, în incinta locuinței femeii în cauză, moment în care ar fi imobilizat-o și ar fi amenințat-o cu acte de violență, cu scopul de a-i înmâna o sumă de bani.

În continuare, persoana vătămată ar fi reușit să deplaseze într-o altă încăpere și a strigat după ajutor, context în care tânărul a părăsit locul faptei, fără a sustrage bunuri sau valori.

În urma documentării activității infracționale, la data de 16 aprilie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată și violare de domiciliu”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.