Trei dintre minorii care au tâlharit o femeie pe o strada din Piatra Neamt, au fost plasati de judecatori in arest la domiciliu. Al patrulea minor, in varsta de 17 ani, a fost arestat preventiv. ”La data de 9 august a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față minorul de 17 ani fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 zile, iar față de celelalți trei minori, de 14 ani,  fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu”, anunta IPJ Neamt.

În fapt, la data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 36 de ani, din județul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeia se afla pe o stradă din municipiul Piatra Neamț, ar fi fost amenințată cu acte de violență de către mai multe persoane, ar fi fost trasă de păr și deposedată de suma de 50 de lei.

În urma activităților investigative efectuate de polițiști, au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea faptei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, din Piatra Neamț.

Cercetările efectuate de polițiști au relevant faptul că, la data de 27 iulie a.c., în jurul orei 21.30, aceleași persoane ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, l-ar fi deposedat de o borsetă, în care se aflau documente persoanele și un telefon mobil.

La data de 8 august a.c., în baza probatoriului administrat, cei 4 minori au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.