Fiul vrăjitoarei Norvegia (cea care a escrocat-o pe Oana Zăvoranu de zeci de mii de euro), a fost plasat în arest la domiciliu de judecatorii din Targu Neamt. Bombardierul de doar 16 ani, autointitulat pe retele de socializare ”Armani Rekeford” (foto jos- sursa: vestea.net), a ”descântat-o” pe o tanara din comuna Păstrăveni, judetul Neamt, de 10.000 de euro. Mai intâi cu promisiunea unor ritualuri magice pentru noroc in amor, apoi cu amenintarea cu acte de violenta. Tatăl micului infractor este liderul grupării infractionale din Bucuresti, cunoscuta sub numele de Sadoveanu.

La data de 11 octombrie a.c., persoana în cauză a fost prezentă instanței de judecată, fața de aceasta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 8 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.

Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri.

Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro.

La data de 10 octombrie a.c., minorul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

Minuta instantei:

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.