La data de 19 noiembrie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 38 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani, din Bîra,  bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

În fapt, la data de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați despre faptul că o femeie de 36 de ani, din localitatea Bîra a fost victima unei agresiuni fizice.

Din cercetări efectuate a reieșit faptul că în seara de 18 noiembrie a.c., în timp ce se aflau în locuința comună, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa cu pumnii în zona feței. De asemenea, acesta i-ar fi adresat soției amenințări cu acte de violență, și i-ar fi interzis să părăsească incinta imobilului.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Ieri, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul de 38 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.