La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic de mai multe persoane.

La scurt timp, la fața locului s-a deplasat echipajul de poliție, fiind solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Roman și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au procedat la identificarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor implicate.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 41 de ani, din Bîra, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat de 26 de ani, din aceeași localitate, unde acesta se afla împreună cu alte persoane, moment în care ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia.

De asemenea, bărbatul de 41 de ani, ar fi adresat amenințări cu acte de violență persoanelor din imobil și le-ar fi interzis acestora să părăsească locuința.

În continuare, cel în cauză ar fi condus un autoturism pe drumul public din aceeași localitate, în urma verificărilor efectuate de polițiști constatându-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, amenințare, lipsire de libertate și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 27 septembrie a.c., cei în cauză au fost prezentați Judecătoriei Roman, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.