Un bărbat, de 32 de ani, din Rediu este cercetat în stare de libertate. ”La data de 25 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din Rediu, care conducea un autoturism pe DN 15C, din localitatea Dobreni.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în interiorul autoturismului, o armă de vânătoare cu lunetă, 12 cartuşe calibru 243 WIN, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte şi 8 acumulatori.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că bărbatul de 32 de ani deține în mod legal permis de port-armă și este membru al Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi ’’Ursul Brun’’, din localitatea Roznov.

Polițiștii au indisponibilizat în vederea confiscării arma de vânătoare,  muniția și dispozitivului de vedere pe timp de noapte, iar bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.