Directorul Registrului Auto Roman (RAR), reprezentanta Neamt, a fost prins pentru a doua oara de politistii rutieri, in timp ce conducea fara permis. ”La data de 2 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au depistat un bărbat, de 55 ani, din Bicaz, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, în municipiul Piatra Neamţ.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta are reţinut permisul de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, informeaza IPJ Neamt.

Potrivit zch.ro, Marius Ilie (55 de ani) este la al doilea dosar penal pentru aceeasi infractiune rutiera. El avea permisul retinut de politistii din Vrancea, insa a continuat sa conduca, si a mai fost prins o data de politistii din Neamt. Pe 2 decembrie si-a permis aroganta sa urce din nou la volan si sa conduca desi se afla in ilegalitate, alegandu-se cu un al doilea dosar penal pentru aceeasi infractiune.

Marius Ilie a mai fost implicat intr-un scandal la inceputul acestui an, cand atacul.ro a dezvaluit ca fiica acestuia a fost angajata la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Neamț pe postul de consilier juridic, desi abia terminase facultatea. ”Ioana Ilie nu a ajuns direct la SGA Neamț, ci, în primă fază, la  Administrația Bazinală de Apă (ABA) Siret. Nu a dat concurs, ci a fost detașată… de la M&G Consulting SRL Roznov, firmă administrată de Daniel Niță (care deține firma Trust CCDP), bun prieten cu Ionel Arsene”, scrie atacul.ro. Continuarea rticolului, AICI

Marius Ilie nu are tupeu doar cand conduce fara permis, fiind cunoscut printre cetatenii care au nevoie de serviciile RAR Neamt, ca avand o atitudine asemanatoare si la serviciu.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Este foarte adevărat că la servici este mai mult decât arogant de parcă RAR ar fi moșia lui “ tasu” ! În biroul lui eram de față cînd un domn din Ghindăuani cam de vârsta bunicului meu era pentru a patra oară la domnia sa în vederea redobândirii certificatului de îmatriculare suspendat tot de un mare “deștept” , inginer la aceeași instituție care ridică certificate pentru tot felul de mici probleme și mașina RAR nu are nuci pragurile de la mașină fiind foarte ruginite !

  2. …..da chiar nu realizați că pe ,,doninjiner,, chiar il doare la…bască de toată lumea,tupeu de borfaș are, funcție așișderea, prietenipemăsură, tot apanajul să râdă în față mai la toată lumea….

  3. Ca sa-ti dai seama cata aroganta si infatuare zace in acest individ care a transformat RAR-ul in mosie privata,nu trebuie decat sa ai o problema de rezolvat la aceasta institutie si sa i te adresezi…Gretoasa creatura…Cu oameni ca astia a pierdut PSD-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.