Masina Primariei Poiana Teiului, a fost fotografiata astazi (8 februarie) in fata Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, la doi pasi de Consiliul Judetean Neamt (foto jos- NT 03 TEI). Fiind o zi de sambata, deci nu este zi de lucru, sursa tvmneamt s-a gandit pe buna dreptate dealtfel, ca este exclus ca primarita Ana Ancuta sa fi venit in capitala de judet cu treburi administrative urgente, in interesul locuitorilor care au ales-o primar in 2016, asa ca ne-am ocupat noi de deslusirea misterului.

Nu a fost nevoie de prea mari eforturi, pentru ca imediat a aparut si explicatia care lamureste totul. Dupa cum se vede in imaginea de mai jos, la ora la care a fost fotografiata masina, primarita Ana Ancuța era in cladirea CJ Neamt, in sala mare, cu treburi de… partid. Participa la realegerea lui Ionel Arsene in functia de presedinte al PSD Neamt.

Ana Ancuta si-a permis aroganta sa foloseasca in interes propriu/de partid masina cumparata din banii cetățenilor din comuna pe care o pastoreste, desi este in mijlocul unui scandal enorm dupa ce 5 copii de la o scoala din Poiana Teiului au fost intoxicati cu monoxid de carbon provenit de la o centrala veche de 14 ani, pe care primaria nu a avut bani sa o schimbe. Tvmneamt.ro a dezvaluit ieri ca de cand este primar (sunt aproape 4 ani), Ana Ancuta nu a dat nici macar un leu scolilor din comuna pentru intretinere si investitii, desi acest lucru i-a fost cerut permanent de directoarea scolii, de viceprimar si de CA-ul scolii. Potrivit unei publicatii de tip fake news din judetul Neamt, aflata in mari tandreturi cu primarita, in anul 2019, scolile au primit 31.000 de lei pentru cheltuieli curente. Pentru reparatii si intretinere, ZERO lei. ZERO, adica ZERO, nimic.

Ca o ironie amara, carcotasii spun ca primarita a parcat in fata TT pentru ca are repetitie la teatrul ieftin pe care îl joaca atunci cand spune ca e victima a razbunarilor politice.

Deci daca pentru scoli nu sunt bani, iata ca pentru partid se gasesc bani, costurile fiind suportate din banii cetatenilor, adica din bani publici. Mai trebuie mentionat ca masina Dacia Duster a fost cumparata in iunie 2017, dupa un an de la instalarea primaritei in functie si a costat aproximativ 20.000 de euro. Cam cat 20 de centrale termice. Asteptam cu mare interes sa vedem daca macar de data asta se autosesizeaza vreo institutie, stiind ca nu este pentru prima data cand masina primariei Poiana Teiului este folosita pentru cu totul alte interese decat cele administrative. Pariu ca nu?

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.