Scandal ca la usa cortului intre fostul ministru al Justitiei in Guvernul Dancila, Ana Birchall si presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene.

Totul ar fi inceput dupa ce ieri presa centrala a scris că Ionel Arsene ar fi pus pe tavă un contract de 85 de milioane de euro, fără TVA, unei firme apropiate, Mavgo Holding (inregistrata in comuna Tasca), controlată de Gheorghe Vlasie (Ginel). Mai multe detalii, AICI

Astfel, fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a recomandat comisiei de anchetă pe care PSD vrea să o înființeze privind „achizițiile suspecte” pe perioada stării de urgență să analizeze toate contractele, inclusiv cel menționat anterior ce-l vizează pe Ionel Arsene, dar și cele pentru care Raed Arafat și Streinu Cercel cereau imunitate în fața legii.

Uite un bun exemplu pe care ar trebui să îl analizeze această comisie nou înființată, nu? (https://www.g4media.ro/o-firma-apropiata-de-baronul-psd-de-…). Dacă se dorește seriozitate și nu doar un joc ieftin de imagine și de luptă politică în stil dâmbovitean solicit și susțin ca în această comisie să se analizeze TOATE contractele de achiziții din această perioadă, dar TOATE, inclusiv cele pentru care Dr. Cercel și Arafat cereau impunitate că nu degeaba era atâta zvârcoleală pentru adoptarea faimosului OUG pe achiziții prin care se înlătura răspunderea penală! Este corect că toate persoanele care au abuzat de perioada stării de urgență și au făcut achiziții „urgente” încălcând legea, indiferent cine e, de unde este și cum îl cheamă, să răspundă legal!„, a scris Ana Birchall pe facebook.

Ulterior, Birchall a revnit cu o postare in care îl acuza pe Arsene ca ar fi sunat-o si a amenintat-o pentru ca ar fi cerut veirifcarea afacerii: Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… 

Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică „intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor„.

Raspunsul lui Arsene nu s-a lasat mult asteptat, insa a venit intr-un limbaj greu de reprodus, cu expresii jignitoare si incheiat cu un indemn pentru Ana Birchall, inspirat din titlul unui roman: ”Suge-o Ramona!”

Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: „Suge-o, Ramona!„, a raspuns Arsene pe pagina lui de facebook.

Postarea lui Arsene poate fi citita AICI

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.