Actualizare stire: Potrivit unor surse TvmNeamt, dupa Maldive, Arsene va poposi cateva zile si in Dubai, pe drumul de intoarcere catre casa.

Stirea initiala: Ionel Arsene (presedintele CJ Neamt, inculpat in doua dosare penale), a inceput anul 2019 ca un adevarat baron social democrat. Dupa ce a petrecut revelionul intr-o vila de LUX a RA APPS alaturi de prietenul lui, Liviu Dragnea, a plecat insotit tot de seful lui de partid, intr-un concediu prelungit.

Surse apropiate lui Arsene, spun ca acesta va sta pana in jurul datei de 24 ianuarie intr-o vacanta exotica, unul dintre locurile in care se va relaxa cu Dragnea, fiind cel mai probabil Insulele Maldive, unde o noapte de cazare poate ajunge si pana la 45.000 de euro.

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian.

Potrivit surselor TvmNeamt, cei doi social democrati merg de mai multe ori pe an in vacante pe meleaguri unde romanii de rand nici nu viseaza sa ajunga.

Citeste si unde si-au petrecut revelionul Arsene si Dragnea:

Arsene, revelion de LUX la Sinaia cu Liviu Dragnea. Surse: Urmează o vacanță în Insulele Maldive

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.