Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, condamnă ultimele declaratii ale colegului lui de partid, senatorul Nicuale Bădălău, la adresa romanilor din strainatate. Intr-o postare facuta publica cu putin timp in urma pe pagina lui de facebook, Arsene nu-l nominalizeaza pe Bădălau, insa este clar ca se refera la el, spunand ca ”A vorbi urât despre acești frați ai noștri este trist și meschin, te descalifici ca om”.

Ionel Arsene: ”Cred că nu există suferință mai mare decât să fii departe de familia ta. Să nu îți vezi copiii, soția și părinții cu lunile, să lipsești de la cele mai importante momente pentru că trebuie să muncești departe, să le fie lor mai bine. Este un sacrificiu imens, pe care, din păcate, îl fac astăzi prea mulți români.

Mulți nemțeni de-ai mei sunt plecați în lume pentru a le asigura familiilor lor un trai mai bun. Dar știu că acolo, printre străini, gândul și sufletul le sunt acasă. Și nădejdea că vor reveni în țară le dă forța să o ia de la capăt zi de zi.

A vorbi urât despre acești frați ai noștri este trist și meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atât mai degradant, indiferent din care partid ar face parte! Cred că a venit vremea să nu mai punem semnul egal între ideea de echipă politică și tăceri complice!

Nicuale Bădălău este senator PSD si presedintele PSD Giurgiu. El a starnit un adevarat scandal astazi, cand a spus că „ei” (românii din diaspora) „au 700 de mii de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul, până la 3-5 milioane, cât se vehiculează, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu…”. Pana la aceasta ora, mai multi lideri si parlamentari PSD s-au dezis de declaratiile lui Bădălău.

Intre Bădălău si Arsene exista o adversitate ceva mai veche, dupa ce Arsene l-a transferat de la PSD Giurgiu la PSD Neamt pe deputatul Razvan Cuc si l-a sprijinit sa ajunga ministrul Transporturilor in Guvernul Dancila, peste capul lui Bădălău.

Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.