Dupa învestirea Guvernului Orban astazi in Parlament, Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, își arata dezamagirea ca noul executiv nu a fost instalat in urma votului romanilor. ”Îmi pare rău că Guvernul PSD nu a putut să își ducă la bun sfârșit mandatul obținut prin vot, în 2016. Îmi pare rău că noul guvern nu este instalat în urma votului românilor, așa cum e democratic

Arsene multumeste Guvernului Dancila pentru sprijinul acordat in ceea ce priveste banii pentru investitii alocati judetului Neamt si prezinta si cifrele care reflecta sumele ajunse in judet de la sfarsitul anului 2016 pana in prezent. ”Dar, mergem înainte. Tot ce îmi doresc este ca județul Neamț să beneficieze de aceeași susținere și de la guvernul Orban, așa cum a beneficiat în ultimii ani de la guvernul social-democrat. Avem multe proiecte în derulare și sper să le putem încheia cu succes. Pentru că tot ce s-a făcut nu s-a făcut pentru un om, ci pentru TOȚI locuitorii județului Neamț!

Vreau să mulțumesc Guvernului Viorica Dăncilă și fiecărui ministru cu care am colaborat pentru sprijin! Și pentru că au pus pe primul loc binele românilor și al țării!” a declarat Ionel Arsene.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.