Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene a avut astazi o intalnire cu reprezentanti ai Primariei Piatra- Neamt, in care s-a abordat tema modernizarii transportului in comun din municipiu, dar si a reconfigurarii infrastructurii in zona istorica din centrul orasului:

”Am purtat astazi noi discutii cu reprezentantii Primariei Piatra-Neamt si consultanti de specialitate in legatura cu modernizarea transportului public in municipiul resedinta.

Ne dorim sa infiintam si ulterior sa extindem o retea cu mijloace de transport ecologice astfel incat Piatra-Neamt sa se inscrie in randul oraselor europene moderne. Proiectul va cuprinde inclusiv statii de alimentare si sisteme de monitorizare pentru a creste si gradul de siguranta in oras.

Am abordat de asemenea problema infrastructurii zonei centrale istorice, in sensul reconfigurarii acesteia si transformarea intr-o zona strict pietonala cat si configurarea unor trasee pentru transportul cu biciclete in oras.

Sunt multumit de cum au decurs discutiile si am decis la finalul intalnirii sa demaram studiul de oportunitate astfel incat sa pregatim proiectul in cel mai scurt timp”, a declarat Ionel Arsene.

Ionut CORFU

sursa: comunicat CJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.