Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, recunoaste dupa infrangerea suferita la alegerile prezidentiale, ca PSD a abordat in mod gresit strategiile politice si ca partidul are acum nevoie de o reconfigurare a managementului in ceea ce priveste marketingul politic. ”Mulțumesc tuturor nemțenilor care au venit la vot! Le mulțumesc colegilor care au muncit în această campanie!

E limpede că noi, cei din PSD, trebuie să analizăm cu luciditate rezultatele votului și că avem nevoie de o altă abordare a managementului politic.

România are nevoie de o stângă puternică, dar modernă. Stă în puterea noastră să ne privim în ochi și să luăm cele mai corecte decizii.

Îi asigur pe toți, și pe cei care ne-au fost alături, și pe cei care l-au votat pe Klaus Iohannis, că voi rămâne același susținător al proiectelor pentru județul nostru. Mă voi bate cu aceeași determinare pentru proiectele Neamțului!”, a anuntat Ionel Arsene pe pagina lui de facebook.

Desi in judetul Neamt au ajuns sume enorme de bani pentru investitii in infrastructura in perioada guvernelor PSD, gravele erori de comunicare si politica de cadre absolut paguboasa au facut ca nemtenii sa voteze candidatul PNL in proportie de peste 58%.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.