Actualizare: Tinta celor doi (Arsene și Pinalti) era defunctul Culiță Tărâță, la acea vreme, președinte CJ Neamț, notează atacul.ro

Stirea inițială: Ionel Arsene ar fi fost denuntat la DNA de Gheorghe Stefan (Pinalti), anunta Antena3.

Loading...

Întrebat de presă dacă este adevărat, primarul Pinalti a negat, spunând că el nu are niciun fel de legătură cu Ionel Arsene.

Conform surselor Antena 3, Gheorghe Ștefan și omul de afaceri Adrian Porumboiu s-ar fi întâlnit cu Ionel Arsene într-un restaurant din București, iar acolo i-ar fi oferit bani acestuia din urmă, pentru a interveni pe lângă Horia Georgescu, fost șef ANI. La vremea respectiva, Arsene era deputat PSD si presedintele PSD Neamt, functie pe care o detine si in prezent.

Livia Saplacan, purtator de cuvant DNA, a declarat pentru Antena3 ca cei trei (Pinalti, Porumboiu si Arsene) s-au intalnit in 2013 la un restaurant de lux din Bucuresti unde lui Arsene i s-au dat 100.000 de euro pentru ca acesta sa intervina la sefi din ANI (Agentia Nationala de Integritate) care la randul lor ar fi trebuit sa-l declare incompatibil pe un sef dintr-o autoritate locala. Adica mai pe romaneste, omul respectiv urma sa fie ”ingropat” in urma traficului de influenta facut de Arsene.

Cel mai probabil, Pinalti a fost un fel de intermediar pe langa Ionel Arsene, iar traficul de influenta, respectiv infundarea celui vizat, l-ar fi ajutat pe omul de afaceri Adrian Porumboiu.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.