Targul de Craciun la Neamt, manifestare initiata de Ionel Arsene in anul 2016, dupa ce a preluat functia de presedinte al CJ Neamt, se va desfasura in acest an cu discriminari pe criterii medicale. Evenimentul de pe platoul Curtii Domnesti din Piatra Neamt, va dura 2 saptamani si va fi accesibil doar pentru vaccinati. Acestia vor sta intr-un țarc, in timp ce nevaccinatii vor sta pe langa. Adica vor fi discriminati pe banii lor, pentru ca si ei sunt platitori de taxe si impozite, dar nu vor avea acces la un eveniment public (platit de CJ Neamt din bani publici), langa privilegiatii care au ales sa se vaccineze.

CJ Neamt a dat unda verde pentru organizarea Targului de Craciun, in sedinta extraordinara de marti, 16 noiembrie. La propunerea lui Arsene, majoritatea din CJ Neamt (PSD- ALDE- Pro Romania), a votat pentru discriminarea nemtenilor, si separarea lor intre vaccinati si nevaccinati.

Că vor avea acces la eveniment doar vaccinatii, rezulta din proiectul initiat si propus de Arsene si aprobat de consilierii din majoritate (fragmentele, mai jos- sursa: vestea.net): ”respectarea masurilor de siguranta privind pandemia”, ”asigura imprejmuirea perimetrului”, ”asigura triajul epidemiologic”.

Targul de Craciun costa in total aproape 100.000 de euro. 350.000 de lei de la CJ Neamt, iar diferenta va fi suportata de Primaria Piatra Neamt. Sloganul Targului este ”Daruieste iubirea”.

La momentul la care in CJ Neamt se hotăra umilirea a peste 70% dintre nemteni (procentul celor nevaccinati), in Neamt se inregistra o scadere drastica a incidentei si a numarului de imbolnaviri.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.