Ionel Arsene si consilierii judeteni PSD-ALDE îsi bat joc din nou de banii nemtenilor. Pentru a treia oara in acest an, s-au dat bani pentru biserici si manastiri, printr-o Hotarare de Consiliu Judetean aprobata in sedinta extraordinara de ieri, 13 decembrie. La initiativa lui Arsene, peste 10 miliarde de lei vechi ajung la 21 de manastiri si biserici, pentru diferite lucrari, cum ar fi case de praznuire, lucrari de finisaje, instalatii electrice ori pentru schimbare de centrale termice.

Este pentru a treia oara in anul 2018 cand se dau bani gratis bisericilor si manastirilor, fara sa fie consultati contribuabilii, desi acest lucru ar fi mai mult decat obligatoriu daca nu de bun simt, pentru ca este vorba despre bani publici, proveniti din taxe si impozite. In total, in 2018 s-au dat din bugetul CJ Neamt, peste 500.000 de euro pentru biserici si manastiri, in conditiile in care aceste entitati incaseaza anual de la enoriasi sume enorme de bani, nefiscalizate de statul roman.

Mai jos, lista cu bisericile si manastirile care au primit o noua pomana din banii nemtenilor, prin intermediul lui Ionel Arsene.

Ionut CORFU

Citeste si:

Revoltător! Arsene dă de pomană la biserici și mănăstiri, o sumă uriașă din banii CJ Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.