Actualizare stire: George Lazar dezminte zvonul privind inchiderea Spitalului Bicaz. Atac dur la Arsene: ”Personaj politic trist, raspandac de fake-news”

Stirea initiala: Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt anunta pe pagina lui de facebook, ca PNL pregateste o lovitura cruntă pentru nemțeni. In programul de guvernare al liberalilor, se prevede inchiderea a 22 de spitale din tara, printre care ar fi si Spitalul din Bicaz, care a fost redeschis de Guvernul PSD dupa ce a mai fost inchis o data, de guvernul PDL. ”În programul de guvernare, PNL și-a propus să închidă 22 de spitale din toată țara, printre care și Spitalul Orășenesc Sfântul Ierarh Nicolae Bicaz!

Sunt dezămagit, pentru că este a doua oară când pe ușa acestui spital s-ar pune lacătul! După toate eforturile pe care le-am făcut cu Guvernul PSD pentru a-l redeschide și după toate investițiile realizate acolo, să vii acum să îl închizi este o decizie profund greșită!

Între 2016 și 2019, la spitalul din Bicaz Consiliul Județean Neamț a alocat 1.184.713 lei! La această sumă se adaugă suportul în dotări de la Ministerul Sănătății, de 1.813.000 lei. Sunt foarte mulți bani, care se văd astăzi în servicii medicale pentru zeci de mii de nemțeni din Bicaz și Valea Muntelui.

Oare dumneavoastră, cei din Neamț, care citiți aceste rânduri, sunteți de acord cu o asemenea măsură?

Ce se întâmplă cu bolnavii noștri? Îi trimitem la spitale private sau în străinătate? NU, domnule Orban! Țara nu are nevoie de o asemenea „strategie”. Aceste unități trebuie modernizate și ținute deschise.

Mă voi lupta pentru a proteja spitalul din Bicaz! Dar am vrut să știți ce înseamnă „programul de guvernare” al PNL”, declara Ionel Arsene, mesajul lui fiind ilustrat cu fotografia de mai jos.

Ionut CORFU

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.