A fost bairam mare noaptea trecuta (13/14 septembrie) la Turnul Berarilor (unii îl denumesc altfel, cu aluzie la unele activitati mai putin ortodoxe ale politicienilor care îl frecventeaza) din Piatra- Neamt.

Ionel Arsene, consilier judetean ales presedinte al CJ Neamt si seful PSD Neamt, si-a sarbatorit ziua de nastere in localul respectiv. Ziua lui este pe 11 septembrie, insa a petrecut doua zile mai tarziu pentru ca a trebuit sa fie prezent la Bucuresti, unde de altfel isi petrece mai tot timpul, din cauza rascoalei din PSD contra lui Dragnea si a baronilor lui.

La zaiafet au fot prezenti toti parlamentarii PSD de Neamt, aproape toti primarii PSD din Neamt, toti consilierii judeteni si toti consilierii locali din CL Piatra- Neamt, in total, aproximativ 150 de persoane. Potrivit surselor noastre, a fost prezent si seful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. Alaturi de Arsene a petrecut si prefectureasa Soroceanu cu tot Cabinetul de la Prefectura, mai putin purtatorul de cuvant, Adrian Nita, care fiind un iubitor declarat de familie traditionala, probabil ca nu a vrut sa-si strice seara, pentru ca la bairam au fost si doua dintre ”mimozele” lui Arsene: Oana Bulai, ajunsa exclusiv pe criterii de competenta in educatie si sanatate, consilier personal al premierului Dancila, si Nicoleta Husaru, postacă de partid, angajata pe banii CJ Neamt ca purtator de cuvant.

Petrecerea a inceput la ora 17 dupa ce a fost amanata cateva ore, initial fiind anuntata ora 14. Invitatilor le-a fost ”gâghilat” auzul si cu o formatie de lautari, pe langa barfele si nelipsitele aranjamente politice suflate șoptit.

Turnul Berarilor este al cumatrului lui Ionel Arsene, Ginel Vlasie, detinator de firma de constructii (Aqua Parc) care in ultimii doi ani a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa, cu afaceri de zeci de milioane de euro si extindere in cel putin 4 judete, evident fara vreo legatura cu Ionel Arsene. Ultima lucrare atribuita direct firmei lui Ginel, este una de regularizare a albiei raului Cracau in zona Roznov, in valoare de peste 11 milioane de euro. Pe langa constructii, Ginel si-a extins afacerile si in domeniul alimentatiei publice. Turnul Berarilor a deschis inca 2-3 restaurante, inclusiv la Iasi.

Arsene a si-a sarbatori aniversarea anul trecut tot la Turnul Berarilor. Fiind client fidel, posibil sa beneficieze si de un discount pe masura.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.