Vestitii comunicatori (purtatori de necuvânt) ai lui Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, au gafat din nou. Acestia au incropit un mesaj agramat, postat pe contul de facebook al CJ Neamt (de mai bine de jumatate de an, institutia nu mai comunica nimic oficial, ci doar posteaza pe facebook) si semnat de Arsene. ”Nu vă dau sfaturi, vă spun doar să aveți încredere în voi și în visele voastre”, se afirma in mesajul adresat elevilor, profesorilor si parintilor la inceput de an scolar. Numai ca ”vise” se foloseste atunci când ne referim la imaginile din somn, iar atunci când este vorba de aspiratii, dorinte, țeluri, se spune ”visuri”.

Evident ca nu au intarziat sa apara si  comentariile ironice vizavi de greseala. ”A facut scoala cu Dancila’‘, spune un internaut, raspunzandu-i altuia care a sesizat formularea agramata. Dupa cateva minute, mesajele negative au fost sterse, insa greseala a ramas necorectata, alaturi de alte formulari care te duc cu gandul la scolile pentru persoane cu nevoi speciale.

 

Dupa stergerea comentariilor nefavorabile, ca prin minune, au inceput sa apara postacii de serviciu cu mesaje de tip odă conducatorului iubit. Unii au inteles atat de bine ordinul, incat îi ureaza lui Arsene ”Un an nou plin de bucurii si realizari!”. Astfel, comunicatorii lui Arsene au mai bifat o plecaciune in fata sefului, caruia i-au aratat cat este el de iubit de nemteni si cat de utili sunt ei pentru cel care le-a dat niste functii cu mult peste posibilitatile intelectului lor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. In felul asta te face sa crezi, ca el personal scrie mesajele. E o strategie a celor care scriu in locul lui de a avea greșeli gramaticale. Sunt conștienți și ei ca lumea știe ca e un analfabet???

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.