Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, anunta pe pagina lui de facebook ca Guvernul PNL se imprumuta cu 37.000 de euro pe minut, in timp ce toata lumea vorbeste despre scandalul din PSD de dupa alegeri. Arsene vorbeste despre gașca Orban–Cîțu–Iohannis care loveste in domeniile importante ale tarii si exemplifica cu un clip video din care rezulta ca in cele 20 de zile de cand a preluat guvernarea, PNL a imprumutat 51 de milioane de euro in fiecare zi. ”În timp ce toate reflectoarele sunt pe clarificările interne ale PSD, guvernul incompetent Orban – Iohannis sapă la temelia țării și se împrumută cu 37.000 de euro pe minut! Asta trebuie să vă preocupe, pentru că avem toți de suferit, nu ce face PSD!

Gașca Orban – Cîțu – Iohannis lovește în Educație, Agricultură, Transporturi și toată lumea comentează despre poze cu Teodorovici sau Fifor! Nu e-n regulă!

Partidul Social Democrat este și va rămâne cel mai puternic partid din România. A ieșit mereu mai puternic din orice situație, chiar dacă miile de analiști îi cântau prohodul. Nu vă grăbiți!

Îi asigur pe toți colegii din PSD Neamț – și nu numai – că nu mor caii când vor câinii! Că eșecul, cum bine spunea cineva, e o vânătaie, nu un tatuaj! Avem treabă!”, spune Ionel Arsene.

În timp ce toate reflectoarele sunt pe clarificările interne ale PSD, guvernul incompetent Orban – Iohannis sapă la temelia țării și se împrumută cu 37.000 de euro pe minut! Asta trebuie să vă preocupe, pentru că avem toți de suferit, nu ce face PSD!Gașca Orban – Cîțu – Iohannis lovește în Educație, Agricultură, Transporturi și toată lumea comentează despre poze cu Teodorovici sau Fifor! Nu e-n regulă!Partidul Social Democrat este și va rămâne cel mai puternic partid din România. A ieșit mereu mai puternic din orice situație, chiar dacă miile de analiști îi cântau prohodul. Nu vă grăbiți! Îi asigur pe toți colegii din PSD Neamț – și nu numai – că nu mor caii când vor câinii! Că eșecul, cum bine spunea cineva, e o vânătaie, nu un tatuaj!Avem treabă!

Publicată de Ionel Arsene pe Miercuri, 27 noiembrie 2019

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.