Ca în fiecare an de Crăciun (ăsta e al treilea, de n-ar mai fi și altul la fel) echipa de comunicare formată dintr-o singură persoană față- piept- dublu- salt pe dorsal Ionel Arsene, a trecut prin puțul gândirii un mesaj de felicitare pentru nemțeni, pe care l-a și băgat pe feisbuc, pe pagina onor conducătorului de giudeț. ”În fiecare an, Crăciunul îmi aduce aminte de copilărie, de acele vremuri frumoase în care nu existau griji și o bucată de pâine împărțită cu cei dragi era de ajuns.
Astăzi, mai mult ca oricând, îmi doresc ca acest eveniment important in viața fiecărui creștin, să ne încălzească sufletele și să le umple cu credință, iubire și speranță.
Vă doresc tuturor, ca in noaptea sfântă de Crăciun, să ningă cu vise împlinite iar anul care vine sa ne găsească mai uniți și mai încrezători.
Crăciun cu bucurie, dragii mei!”, zice comunicatoarea triplu șurub cu cap filetant direct în inima nemțenilor făr` de drumuri, industrie și alte cele, în giudețul vizitat de cei bravi miniștri.

49051957_1647709538663063_7859326913687322624_n

Frumos, nimic de zis. Si poza e frumoasă, cu Ionică (Jon sau Edy pentru pretini) la împodobit bradul, cum se cațără el ca un flăcăiandru holtei pe ramurili pomulu` ca să-l prinză arătos fotografu-n poză. Numai… că să zici de bucata de pâine împărțită cu nevoiașii și să te dai de Crăciun amărât pe ulițele satului, când toată lumea știe cum o arzi tu cu mimoze pă la Guvern încălțat cu BMW X6 și cum te spargi cioburi-cioburele în fente pe Dorobanți în București… Și iacă-tă, de la postarea lui Ionel au dispărut și niște comentarii, multe tare, taman acu` în noaptea de Sfântă sărbătoare, arză-i-ar focu` pe necredincioșii PSD! Jos Soros!

comm a

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ipocritule. Acum nu-ti mai ajunge o singura bucata de paine? Mananci cu zece guri? Ai si un tupeu fara margini sa postezi asa ceva cand absolut oricine stie cat furati. Vorbesti despre credinta, unitate si incredere? Tu? Ne crezi si prosti, pe deasupra. Sa va fie rusine. Hai sa fiu mai bun, de Craciun, dar spun asa: daca tu si gasca vreti doar binele nemtenilor, romanilor si Romaniei, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume (chiar daca si iertarea v-o cumparati de la biserici tot din banii nostri). Dar daca tot ceea ce faceti va avea consecinte negative asupra noastra, a tuturor, inclusiv asupra tarii noastre, blestemati sa fiti. Sa nu aveti nicio clipa de liniste sau bucurie voi si urmasii vostrii daca faceti rau romanilor. Te prinzi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.