Cei șapte care au uitat Estul!”, spune Ionel Arsene despre primarii a 7 municipii din Moldova, printre care si Dragos Chitic, care au pus bazele unei Asociatii infiintate cu scopul declarat de dezvolta Moldova, adica estul Romaniei. Presedintele PSD Neamt parafrazeaza la modul ironic titlul unui film western, ”Cei sapte care au speriat vestul” si reaminteste ca a trecut un an de la lansarea cu surle si tobe a Asociatiei Moldova se dezvolta, insa totul in zadar, fara niciun rezultat, de aici si remarca, ”cei sapte care au uitat vestul”. ”Șansa Moldovei de a se dezvolta pe mâna liberalilor a eșuat! A trecut un an de când primarii din Piatra Neamț, Roman, Suceava, Iași, Botoșani, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei s-au unit în ceea ce au numit pompos Asociația „Moldova se dezvoltă“, luând exemplul altor liberali, din Vestul țării. Scopul declarat a fost unul nobil: atragerea de fonduri pentru investiții în zona Moldovei și susținerea construirii a două autostrăzi, una de la Est la Vest și cealaltă de la Nord la Sud, pentru dezvoltarea economică a unei dintre cele mai sărace zone ale Uniunii Europene.

Rezultatul este la vedere, pentru că promisiunile lor sunt greu de onorat! La un an de la semnarea acestei alianțe, constatăm că marii liberali moldoveni nu au făcut nimic, asemenea colegilor lor. Absolut nimic! Chiar și uniți, liberalii demonstrează că nu sunt capabili să își onoreze promisiunile și că se pricep doar la minciuni și manipularea românilor. Singurul lor scop a fost să adune voturile cetățenilor.

În urmă cu un an, în ziare și la posturi de televiziune, liberalii anunțau cu mare mândrie constituirea asociației ca pe o victorie. Au declarat că vor accesa fonduri europene pentru investiții, că vor atrage oameni de afaceri în zona Moldovei, că vor face, că vor drege și că pe străzi vor curge lapte și miere. Au lăsat să se înțeleagă că ei sunt adevărații salvatori ai Moldovei! Nimic mai fals! Liberalii au mințit cu bună știință, înșelând așteptările a sute de mii de oameni într-un jalnic exercițiu de PR. Multe promisiuni, ZERO rezultate!”, scrie Ionel Arsene pe pagina lui de facebook, mesajul fiind ilustrat cu o poza de la infiintarea Asociatiei, pe care scrie ”Fratia mincinosilor”. In poza apar cei sapte primari de municipii, printre care si Dragos Chitic, primarul PNL al municipiului Piatra Neamt.

Criticile lui Arsene vin dupa ce in ultima saptamana, ministrul PNL al Transporturilor a declarat ca investitiile guvernelor PSD din ultimii 3 ani in infrastructura rutiera din judetul Neamt ar fi fost facute pe langa lege, chiar vehiculandu-se la un moment dat, ca anumite proiecte vor fi blocate prin taierea finantarilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.