Ionel Arsene a avut astazi prima sa reactie publica dupa ce a scapat de controlul judiciar, ridicat ieri de judecatorii Curtii de Apel Bacau. El se adreseaza prietenilor, membrilor si sustinatorilor PSD pe care îi anunta ”fericit” ca isi reia activitatea de presedinte al PSD Neamt, functie pe care nu a mai putut-o exercita pe perioada controlului judiciar, pentru ca intanta i-a interzis sa faca politica.

”Dragi prieteni, membri și susținători ai Partidului Social Democrat, sunt fericit să vă anunț că începând de astăzi îmi reiau activitatea de președinte al PSD Neamț.

Loading...

Sunt nerăbdător să vă văd și să discut cu fiecare în parte, să ne reluăm activitatea politică și să demonstrăm oamenilor că merităm să fim cel mai votat partid din România! Le-am propus românilor cel mai bun program de guvernare, iar aceștia l-au votat masiv și au așteptarea de la noi să-l ducem la îndeplinire. Îi asigur pe toți susținătorii PSD că ne vom ține de cuvânt, că avem bună-credința și curajul să ne ducem la îndeplinire promisiunile, în ciuda tuturor impedimentelor. Vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care ați investit-o în noi, să fiți siguri că vă merităm susținerea iar rezultatele guvernării PSD pentru fiecare dintre dumneavoastră vă vor confirma acest lucru!

Vreau de asemenea să-i mulțumesc și pe această cale prietenului și colegului meu Ioan Munteanu pentru modul în care a coordonat activitatea organizației județene. Îi sunt recunoscător pentru faptul că a fost alături de mine și de organizație în această perioadă dificilă și și-a sacrificat timpul și energia pentru a o depăși cu bine.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.