Presedintele CJ Neamt si al PSD Neamt, Ionel Arsene transmite un mesaj care seamana mai degraba cu o mistocareala de bodega, pe discursul de ieri al presedintelui Klaus Iohannis. Desi Arsene ar trebui sa reprezinte pe toti nemtenii, indiferent de simpatiile si antipatiile politice pe care le au, el se adreseaza protestatarilor la persoana a treia ca si cum acestia ar face parte din alta lume sau dintr-o subcategorie sociala (”revoltele voastre”, ”v-a transmis”, ”e cu sufletul alaturi de voi”,”va indeamna”), incercand sa-i plaseze cumva pe acesti oameni sub un sentiment dispret, doar pentru ca nu au aceleasi convingeri cu ale lui.

In vacanta fiind si el pana pe 20 august, Arsene il ironizeaza pe Iohannis ca merge la munte (”că doar el e cu bicla la munte”), foloseste cuvinte obscene si încheie cu niste glumite penibile, toate cu haștag in fata #muiacareunește #iacupâineșifonier #vacanțălașemineu

Iata ”gluma” lui Arsene, integral, scrisa cel mai probabil de una dintre slugile sale umile care crede ca face comunicare, iar prin injuraturi si prin desconsiderarea unor oameni nemultumiti, il va face pe seful lui mai simpatic:

Bun…deci preocupat fiind până peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din șemineu apelul prezidențial înregistrat (că doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor. Cu asigurarea că el e cu sufletul alături de voi în piață așa că vă îndeamnă să ieșiți în continuare (pentru încă un mandat confortabil).

USR-ul face mișto de el că e bronzat. Klaus vede un pericol în Cioloş iar Cioloş face ca ori de câte ori îl prinde pe Klaus la cotitura să-i dea în cap. Cei de la PNL sunt ofticaţi că USR iese mereu în faţă, sunt mai isterici şi se disociază de ei inventând alte tâmpenii şi mai mari. Şi în tot circul ăsta, în care doi pitici isterici care se urăsc între ei și se întrec în cretinătăţi, din cauză doar de Cotroceni şi orgoliile lor mărunte, ei cică sunt de fapt competitori ai PSD.

P.S. Bă băieți, da’ nu vreți voi să vă muiți între voi și să lăsați țara în pace?

P.S. 2 Oare câte duble o fi tras până i-a ieșit mesajul ăla?

#muiacareunește
#iacupâineșifonier
#vacanțălașemineu

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.