Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, condamnat în primă instanță la 8 ani și patru luni de închisoare cu executare pentru fapte de corupție, transmite mulțumiri nemțenilor, pentru încrederea pe care o au în el. ”Mulțumesc, dragi nemțeni, că aveți încredere în mine!”, scrie Arsene pe facebook, într-o postare despre banii primiți prin PNRR pentru noul spital județean, aflat la stadiul de proiect de aproape 6 ani.

Banii nu ar fi fost alocați dacă liberalii din CJ Neamț nu ar fi cerut modificarea proiectului avansat inițial de Arsene, catalogat ca fiind unul megalomanic, în valoare de 600 de milioane de euro, o sumă enormă, care nu ar fi fost aprobată niciodată prin PNRR. Prin modificarea inițiată de PNL-iști, s-au redus costurile proiectului, astfel, fiind aprobați de guvern, 200 de milioane de euro. Rămâne de văzut de unde va scoate CJ Neamt alte multe milioane de euro, pentru că cei 200 de milioane reprezintă doar o parte din suma finală necesară. Dar cu încredere pentru Arsene din partea nemțenilor, să sperăm că până în 2026 (termenul prevăzut în proiect), spitalul va fi gata, iar șpăgile și fițele din actualul spital, se vor muta în sfârșit, într-un spital nou, mai frumos, mai curat.

Mai jos, rezultatele celui mai recent sondaj de opinie privind încrederea nemțenilor în Arsene și în PSD, sentiment care probabil a devenit mult mai intens după condamnarea la închisoare și după ce s-a prăbușit podul de la Luțca:

Pietrenii au o părere foarte proastă despre Arsene și despre PSD (sondaj de opinie)

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.