Curtea de Apel Bacău l-a plasat, din nou, pe Ionel Arsene sub control judiciar, după ce Tribunalul Neamț abia revocase măsura, noteaza Mesagerul de Neamt.

” Desfiinţează încheierea atacată în totalitate, reţine cauza spre rejudecare şi, în fond: I. În baza art. 242 C.p.p. respinge cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar/ modificare a anumitor obligaţii din conţinutul acestuia, formulată de inculpatul Arsene Ionel. II. În baza art. 348 rap. la art. 207 al.7 C.p.p. menţine măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Arsene Ionel, prin încheierea nr. 13/28.02.2018, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Curtea de Apel Bacău. În baza art. 275 al.2 C.p.p. obligă inculpatul să plătească statului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. În baza art. 275 al.3 C.p.p., celelalte cheltuieli judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi 27.04.2018”, a decis instanța.

Totodata, la Tribunalul Neamt, lui Arsene i-a fost respinsa si cererea de recuzare a judecatorului de camera preliminara.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.